Pettina Vanilia muffin
Pettina Csokoládé muffin
Vanila muffin áfonyával
Chocolate muffin with Supreme Superior

 

Pettina Vanilia muffin
Bakbel Jam-mel
Pettina Vanilia muffin  2500 g
Növényi olaj oil    1000 g
Víz      1000 g
Bakbel gyümölcs koncentrátum vagy töltelék     kb. 750 g
Keverjük az összetevőket alacsony fordulaton 5-6 percig.
Nagy tálca esetén a sütési hőm. 170°C és kb. 35 perc.
Muffin formában a sütési hőm. 170°C és kb. 25 perc.

Pettina Csokoládé muffin
Supreme Superiorral
Pettina Csokoládé muffin  2500 g
Növényi olj     1075 g
Víz      1000 g
NB Supreme Superior   kb. 500 g
Keverjük az összetevőket alacsony fordulaton 5-6 percig.
Nagy tálca esetén a sütési hőm. 170°C és kb. 35 perc.
Muffin formában a sütési hőm. 170°C és kb. 25 perc.

Vanila muffin áfonyával
NB Pettina Vanila muffin   2500 g
NB Rapeseed oil    1000 g
Víz     1000 g
NB Blueberry mix kb.    750 g
Keverjük az összetevőket alacsony fordulaton 5-6 percig.
Nagy tálca esetén a sütési hőm. 170°C és kb. 60 perc.
Muffin formában a sütési hőm. 170°C és kb. 25 perc.

Chocolate muffin with Supreme Superior
NB Pettina Chocolate muffin   2500 g
NB Rapeseed oil    1075 g
Víz     1000 g
NB Supreme Superior approx.   500 g
Keverjük az összetevőket alacsony fordulaton 5-6 percig.
InNagy tálca esetén a sütési hőm. 170°C és kb. 60 perc.
Muffin formában a sütési hőm. 170°C és kb. 25 perc.