Édes töltött kelttészta Bakels velvettel

Édes töltött kelttészta Bakels bunsofttal

 

Tészta
Víz   1100 g
Búzaliszt   kb. 2300 g
Bakels Vetea  400 g
Cukor  400 g
Só   15 g
Bakels Lecisoft-free   20 g
Kardamom  20 g
Bakels Lecimax BM15  7 g
Bakels Szárított Élesztő  50 g

Töltelék:
UMK remonce pistage
UMK remonce almond
UMK remons cinnamon or
Vanilla remonce
Bakels Glossy

Kelesztési idő: 20 perc
Sütési hőmérséklet: 220 °C
Sütési idő: 6 min 

ÉDES TÖLTÖTT KELTTÉSZTA BAKELS VELVETTEL

Tészta
Víz   1100 g
Búzaliszt   kb. 2300 g
Bakels Vetea  400 g
Cukor  400 g
Só   15 g
Bakels Velvet  30 g
Kardamom  20 g
Bakels Szárított Élesztő  50 g

Töltelék:
UMK remonce pistage
UMK remonce almond
UMK remons cinnamon or
Vanilla remonce
Bakels Glossy


Kelesztési idő: 20 perc
Sütési hőmérséklet: 220 °C
Sütési idő: 6 perc 

Édes töltött kelttészta Bakels bunsofttal

Tészta
Víz   1100 g
Búzaliszt           kb 2300 g
Bakels Vetea  400 g
Cukor  400 g
Só   15 g
Bakels Lecisoft-free   20 g
Kardamom  20 g
Bakels Lecimax BM15  7 g
Bakels Szárított Élesztő  50 g
Bakels Bun Soft  20 g

Töltelék:
UMK remonce pistage
UMK remonce almond
UMK remons cinnamon or
Vanilla remonce
Bakels Glossy


Kelesztési idő: 20 perc
Sütési hőmérséklet: 220 °C
Sütési idő: 6 perc