Az elmúlt hetek a kiállításoktól voltak hangosak. Ebben az évben megpróbáltuk a kiállítások közül a hozzánk legideálisabbat kiválasztani.

A március 4-6-i BagaTech kiállításon megjelentünk kiállítóként. A standunk kigondolásánál sok szempontot vettünk figyelembe. A kis költségvetésen túl fontos volt számunkra, környezettudatosságunkat reprezentálni.

Így egy könnyen energia nélkül felépíthető, újrahasznosított papírból előállított installáció mellett döntöttünk. Természetesen anyacégünk országának színeiben pompázva. Ez az év mindenféleképpen rendhagyó lesz, mert a Bakels immáron 110 éves és mi a képviselői már 20 évesek vagyunk.

Ezért, ebben az évben megpróbálunk minél jobban láthatóbbá tenni termékeinket.  A cukrásziparnak már annyira nem vagyunk ismeretlenek az Aromatic termékeivel, de a Bakels termékeivel a Pékipar felé is kinyitottuk kapuinkat.
Úgy gondoljuk, hogy pont egy hiányzó szegmens betöltése a feladatunk. Termékeinkkel könnyen, gyorsan kis és nagy mennyiség portfólió állítható össze cukrászdákban, pékségekben és akár vendéglátóipari konyhákban is csekély helyigénnyel.

Így éltünk a lehetőséggel, hogy március 10-12-ig tartó Sirha Budapest kiállításon a Pékrend standján bemutathassuk termékeinket.  Nagyon köszönjük Nardai Anitának és Nardai Attilának, valamint gratulálunk az összes résztvevőnek a komoly bemutatókért és a háttérmunkában való résztvételért. A három nap folyamán szép számmal volt érdeklődés, termékismertetőinket- ami az öt kontinenes Bakels termékeinek aktuális fejlesztéseibe, trendjeibe ad bepillantást- a fejlesztés lehetőségének iránymutatójaként vitték el a pékek, cukrászok, vendéglátósok.

Mégegyszer köszönjük a látogatóknak, az érdeklődőknek és természetesen a két nagyszabású kiállításnak a lehetőséget.