A Bakels magyarországi innovációs termékfejleztéséhez beszállítók jelentekését várjuk az élelmiszeripari alapanyagok és háztartási gépek területéről! A beszállítás részeteiről és feltételeiről az alábbiakban tájékozódhatnak, továbbiakban információs vonalunkon telefonon, email-ben és személyesen is várjuk megjekeresésüket!

Legyen együttműködő partnere a Bakels világcégnek!

Beszállítói program

a Bakels magyarországi termékfejlesztéséhez

 

Cégünk a Bakels világcég magyarországi importőre, a pék és cukrászipari alapanyagok gyártója és forgalmazója.

Társaságunk magyarországi innovációs termékfejlesztéséhez várja olyan beszállítók jelentkezését, amely két alapelvet képvisel: kiváló minőség és kiszámíthatóság.

Beszállítói politikánkat együttműködő partnereinkkel is szigorú szabályok mellett érvényesítjük, hogy közös sikereinknek biztos alapot építsünk.

A Bakels termékfejlesztési programjához sütőipari tevékenységhez kapcsolódó beszállítók jelentkezését várjuk: gyártók és gyártói képviseletek mind az élelmiszeri (tejtermékek, liszt, cukor, kakaó, befőttek) és a konyhai gépek (háztartási és ipari) területéről.

 

Miért jó a Bakels beszállítójának lenni? 

Mert a Bakels:

?         A világ öt kontinensén jelen van.

?         Minden esetben a kiváló minőséget képviseli, mind gyártásban és üzleti értelemben, így partnereit is pozícionálni tudja.

?         Kiszámítható, korrekt partner.

?         Hosszú távon gondolkodik.

  • Lehetőséget biztosít beszállítóinak ahhoz, hogy csatlakozzanak a Bakels nemzetközi hálózatához, mely magában foglalja a lehetőséget, hogy a sikeres magyarországi együttműködést követően nemzetközi szinten is megjelenhessenek.

 

Beszállítóinktól elvárjuk, hogy

?         Termékeik kiváló minőséget képviseljenek.

?         Nyitottak legyenek a technikai innovációra.

?         Termékeik és szolgáltatásaik megfeleljenek a nemzetközi környezetvédelmi, biztonságtechnikai és egészségvédelmi előírásoknak.

?         Teljes körű felelősséget vállaljanak termékeikért.

?         Hosszú távú partnerkapcsolatra törekedjenek.