Ennek egyszerű a magyarázata! Mert divatba jött. A divatot támogatjuk, ezért az árainkat is kedvezőbbé tettük. Ismerjük már jól a Ciabatta, a Chia és a Napon szárított kenyérmixet paradicsommal. A nyár meghozta a Bakels számára Magyarországon is az elismerést, felkerült a slágerlistára ez a három termék. A vásárlók már keresik, több pékség szendvicset készít a Ciabattából, vagy a napon szárított kenyérmixből.

Kezdődik az iskola és nagyobb lesz az igény a többféle és minőségi péktermékekre. Ilyenkor alakul ki újra és újra milyen reggeli lesz a diákok kedvence! A Bakels termékei pedig kifejezetten azok számára nyújtanak lehetőségeket, akik egyéniségüket és stílusukat is beleteszik pékáruikba. Mert valljuk be őszintén, az egyedi ízvilág az, amely a vendéget visszacsalogatja! A Bakels kenyérmixei tökéletes alapot biztosítanak a továbbgondolásra. Így egy zsákból nem egyféle termék készülhet, hanem akár négy vagy öt is! A kenyérmixekből raktáron azonnal vásárolható akár nagyobb mennyiség is!

További információ:

Telephone: +36 1 220-1817

Fax: +36 1 273-1231

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.bakels.hu