A legkarakteresebb íz, a felnőtt desszert, ami nem engedheti meg magának, hogy felejthető legyen. A trüffel állaga, színe és íze szorosan összefügg. Alapanyaga nem lehet mellékízt kölcsönző, illata túl erős, túl gyenge. A trüffelnek tökéletesnek kell lennie. Improvizálhatunk, alkothatunk, feltalálhatunk, a Trüffel lehet a cukrászdánk egyedisége, de a minőség, úgy, ahogy a XVII. században is már elsőrendű volt, kizárólag tökéletes lehet.
Trüffel
 
A Trüffel felhasználása több lehetőséget nyújt. Keverhetjük akár a csokoládéval is, így kaphatunk könnyen szeletelhető csokoládébevonót, így válhat a bevonó is gasztronómiai élménnyé. A Trüffel önmagában, töltelékként is harmonikus kell, hogy legyen. 
A Bakels hosszú évek óta az egyik legeredményesebb gyártója a Trüffelnek, a világ számos országában alkalmazzák készítményüket. 
Magyarországon a Bakles trüffelkészítményének népszerűsítése most zajlik! Csatlakozzon Ön is, próbálja ki a Bakels különböző ízű trüffeljeit!
Ízválasztékunk: Mogyorós, sötét csokoládés, fehér, narancs, croquant, karamell, sötét rumos
Várjuk jelentkezését!
 
További info: www.bakels.hu