Milyen szívmelengető érzés, amikor az egyik fiók mélyén megtaláljuk a Nagyi rég elfeledett gyermekkorunkat oly boldoggá varázsolt sütemény receptjeit. Méltán gondolhatjuk, hogy másokban is hasonlóan szép emlékeket elevenít majd fel ezáltal becsalogatva üzletünkbe a vendégeket.

Száraz (instant) élesztő "kontra" friss élesztő

 

A friss élesztő kontra élesztő por ügyében rögtön pálcát törhetnénk, mert az egész úgy hangzik, mintha azt mondtuk volna igazi, "kontra" mű.

REMONCES, a tökéletes töltelék  legyen szó kelt, leveles vagy Dán tésztákról

 

A termékeink sokasága közt egy olyan különleges tölteléket szeretnénk bemutatni, aminek pontos felhasználása csak a cukrász vagy akár a pék ötlettárától függ, hiszen itt nincsenek korlátok. A REMONCES töltelék fogyasztható sütve és sütés nélkül egyaránt.

 

Nem könnyű szavakkal átadni azon értékeket amit a termék használata közben tapasztal a kreatív felhasználó. Azt végképp nehéz leírni, hogy a vásárló mit fog érezni, avagy élvezni amennyiben a mi termékeinkkel díszített tortát, desszertet fogyasztja. A legegyszerűbb, ha megtapasztalják!

Az Aromatic Magyarország Kft. idén ünnepli 20. születésnapját. Ezen alkalomból egy 5 alkalmas oktatási és bemutató Szemináriumot szervezünk partnereink számára. A kurzus során kombináljuk a régi recepteket az új igényekkel, alapanyagokkal és trendekkel. A szemináriumon való részvételről minden jelenlévő Oklevelet kap, valamint ha mind az öt kurzust elvégzi, azt Diplomával díjazzuk.

Pataki János érdi cukrászmester halála a nemzetközi szakma vesztesége is! Híres innovátorként a Magyar cukrászipart a magasba emelte, miközben a nemzetközi trendeket figyelve, azokat Magyarországra is eljuttatta, mitöbb honosította is. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnöke, és a Cukrászok és Fagylaltkészítők Nemzetközi Szövetségének (U.I.P.C.G Union Internationale de la Patisserie-Confiserie-Glacerie) elnöke volt egyszerre, munkája felbecsülhetetlen érték.

Itt a nyár és megint jön a nyalnivalók szezonja?
A fagyira egyre jobban oda kell figyelni, mert a sok-sok üzletember is erre a piaci szegmensre vágyik, hogy lecsap rá.
A fagylalt akár hisszük, akár nem, mégis megosztó termék tud lenni. A kinézet, az állag és az íz nagyon tudja befolyásolni, nem beszélve az árról.
 
A 2013-as évben indultuk neki a Bakels termékek bemutatásának a magyar piac felé. Sok kollégánk, partnerünk jelezte és tudatta velünk, hogy nem lennének a helyünkben...
 

Bakels se prezintă din nou la expoziţia din industria de panificaţie GastroPan în perioada 4-6 aprilie, 2014! În ultimii ani firma mondială Bakels şi-a adunat toate experienţele acumulate pe toate cele cinci continente, cu scopul de a le împărtăşi cu partenerii săi. Aflaţi de la noi despre trendul de dezvoltare al industriei de panificaţie! Aflaţi cu ce produse, reţete şi soluţii puteţi să vă dezvoltaţi în industria de panificaţie!

Újra megjelenik a Bakels a GastroPan sütőipari kiállításon 2014. április 4-6. között. A Bakels világcég összegyűjtötte az elmúlt évben mind az öt világrészen összegyűjtött tapasztalatait, hogy megossza partnereivel.

 

Az elmúlt hetek a kiállításoktól voltak hangosak. Ebben az évben megpróbáltuk a kiállítások közül a hozzánk legideálisabbat kiválasztani.

Mi már csatlakoztunk! Csatlakozzon Ön is!

 

Utazik az adománygyűjtő doboz! 2014. március 10-12. között a Sirha Budapest - gasztronómiai kiállításán keressék a Peter Cerny Alapítvány Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért elindított adományládát! Ha bedobja névjegykártyáját, 10 Ft-tal támogatja az alapítványt! Ne feledje! Ahol az Aromatic, ott találja az adománydobozt is!

 

Minden névjegykártya 10 ft-ot ér! A Bagatech kiállításon már ott áll az a gyűjtődoboz az Aromatic Kft. standján, amelybe bedobhatja névjegykártyáját! Peter Cerny Alapítvány Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért végzett áldozatos munkáját támogatja 10 Ft-tal mindenki, aki névjegykártyáját elhelyezi a zárt gyűjtődobozba. A Bagatech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítás 2014. március 6-8. között tart nyitva Budapesten a Syma Csarnokban.

A Bakels egész évben ünnepel. 110 éves fennállásának és sikerének örömére egész évben meglepetésekkel szolgál a partnerek és az érdeklődők felé. Ezúttal a BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítására küldjük el MEGHÍVÓNKAT, amivel ingyen beléphet Magyarország egyik legfontosabb szakmai fórumára. Egy kattintás és egy perc! 

Regisztráljon itt!

A Bakels magyarországi innovációs termékfejleztéséhez beszállítók jelentekését várjuk az élelmiszeripari alapanyagok és háztartási gépek területéről! A beszállítás részeteiről és feltételeiről az alábbiakban tájékozódhatnak, továbbiakban információs vonalunkon telefonon, email-ben és személyesen is várjuk megjekeresésüket!

Legyen együttműködő partnere a Bakels világcégnek!

A tésztáról már jóformán mindent tud a pék, a péksüteményről szintén, a töltelék azonban sosem lehet elég finom. És valljuk be az elkészítés is hosszadalmasabb. Erre a felismerésre a Bakels fejlesztői egészen korán rájöttek, így kész töltelékekkel álltak elő a piacon. Ramonces néven került forgalomba a legnépszerűbb ízekben (Pisztácia, Sater és Fahéj). A magas minőségű zsír alapú készítmény vödrös kiszerelésben, különböző méretekben kapható. Elkészítést, utómunkát nem igényel, a tárolása is raktári hűvös helyet kell biztosítani, így a 4 hónapos lejárati idő alatt egészen biztos, hogy a 11-13 kg-os mennyiség el is fogy.